Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Γιαννόπουλος στο queen68: Να βρούμε τη δική μας ταυτότητα

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στο queen68.gr για τη φιλοσοφία της νέας ΑΕΚ, την απόφαση να αποκτηθούν Έλληνες παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η ομάδα, αλλά και για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Άλλαξε ο προπονητής, έχει άλλαξε όλη η φιλοσοφία. Η ομάδα θα δείξει στη συνέχεια τι μπορεί να κάνει. Από τη στιγμή που αλλάζει ο προπονητής όλα είναι διαφορετικά. Ο Παπαθεοδώρου έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που το έχουμε δει και στις προηγούμενες ομάδες του. Δυνατές άμυνες, πολλά σουτ στην επίθεση, πολλά τρίποντα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε σχετικά με το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε Έλληνες παίκτες για να στηριχθεί πάνω τους: «Εφόσον ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμα της ΑΕΚ και δώσουν χρόνο συμμετοχής σε Έλληνες παίκτες, τότε κάτι μπορεί να αλλάξει στο Ελληνικό μπάσκετ. Εάν όμως γίνεται μεμονομένα και οι περισσότερες ομάδες της Α1 στηρίζονται περισσότερο στους ξένους και παίρνουν τους Έλληνες για συμπληρωματικούς δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η ΑΕΚ θέλει να φέρει το Ελληνικό στοιχείο, πήρε Έλληνες παίκτες και θα στηριχθεί σε αυτούς».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός δυσκολεύει το έργο της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Γιαννόπουλος τόνισε: «Στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν δεν έχει τόσο σημασία με ποιον παίζεις. Πρέπει να επικεντρωθείς στο να κάνεις εσύ σωστά αυτά που πρέπει να κάνεις. Ο Παναθηναϊκός σίγουρο θα μας το κάνει λίγο πιο δύσκολο, αλλά πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας και όχι να κοιτάς τους αντιπάλους και να παίξεις ένα μπάσκετ που δεν είναι δικό σου μόνο και μόνο για τον αντίπαλο».

Τέλος, για την απουσία του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η απουσία του Ολυμπιακού θα επηρεάσει γενικά το μπάσκετ, όλοι θέλουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα να έχει όσο το δυνατό περισσότερες δυνατές ομάδες γίνεται».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ