Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Εύκολα τον Άρη και τώρα… Χάποελ!

Η ΑΕΚ πήρε την νίκη εύκολα κόντρα στον Άρη με 92-79 σκορ, στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της Basket League. Εντυπωσιακοί οι Γκίκας και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Μια εύκολη νίκη πήρε η ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη, με 92-79 σκορ για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Εντυπωσιακός και MVP ήταν ο Σαντ-Ρος σε άμυνα και επίθεση, σημειώνοντας 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Λάνγκφορντ και Γκίκας με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Άρη ο Ντραγκίσεβιτς με 21 πόντους και ακολούθησε ο Μπράουν με 17 πόντους.

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στο 7-4 ρεκόρ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης βυθίστηκε περισσότερο στο 2-9 ρεκόρ και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν και πάλι χαμηλή, αλλά οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα και βοήθησαν την ΑΕΚ να φτάσει στην νίκη.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν στην αναμέτρηση δυναμικά, με την ΑΕΚ να προηγείται με 10-5 σκορ, στα πρώτα πέντε λεπτά του δεκαλέπτου. Ο Άρης με ένα σερί 7-0 ισοφάρισε σε 12-12, αλλά η ΑΕΚ απάντησε και πήρα πάλι το προβάδισμα με 19-15, που ήταν αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου.

Η ΑΕΚ με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, έκανε ένα σερί 11-0 για το 30-15 σκορ. Ο Άρης σημείωσε καλάθι μετά από σχεδόν τρισίμιση λεπτά για το 30-17. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε ένα επιμέρους 14-2 για το 34-31, αλλά η Ένωση απάντησε με καλάθι τριών πόντων για το 37-31.

Ο Άρης αποδείχθηκε αποφασιστικός και μείωσε σε 40-38, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου για την αναμέτρηση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ΑΕΚ και Άρη να πηγαίνουν καλάθι-καλάθι, μέχρι που ο Λάνγκφορντ έκανε το 53-48. Η Ένωση ανέβασε στροφές και με σωστές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι και πήρε εκ νέου την διαφορά για το 66-54, σκορ περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν κατέβασε ταχύτητα, αλλά ο Άρης πάλεψε για να μειώσει και το κατάφερε, για το 78-70, πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η Βασίλισσα όμως έπαιξε με σοβαρότητα και έκανε το 92-79, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, που φέρνει την ομάδα στο 7-4 ρεκόρ και την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 40-38, 66-54, 92-79

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Ρέι 5 (1), Τολιόπουλος, Λάνγκφορντ 19 (2), Ματσιούλις 6 (2), Κακλαμανάκης 6, Χρυσικόπουλος 15 (3), Γκίκας 15 (4), Σαντ-Ρος 19, Ρογκαβόπουλος 2, Γιαννόπουλος, Σλότερ 5.

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Φιτζπάτρικ, Μπράουν 17 (4), Μποχωρίδης 5 (1), Φλιώνης 2, Μιλόσεβιτς 14 (2), Γκετσεβίτσιους 14 (3), Σλαφτσάκης, Ντραγκίτσεβιτς 21, Μόρις 6 (1).

          Παναγιώτης Μίχος

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ