Βρείτε μας!

Εθνική Ομάδα

EuroBasket 2022: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα, μαζί με Ισπανία, Σερβία, Γαλλία! (photo)

Η FIBA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας για το EuroBasket 2022, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο πρώτο! Στις 29 Απριλίου στο Βερολίνο θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Υπομονή μέχρι τις 29 Απριλίου. Η Ελλάδα και οι υπόλοιπες 23 ομάδες που θα αγωνιστούν στο EuroBasket 2022 θα μάθουν τους αντιπάλους τους, στην πρώτη φάση. Η FIBA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας, με τις Ισπανία, Σερβία, Ελλάδα και Γαλλία να βρίσκονται στο 1ο γκρουπ.

Η κλήρωση θα αναδείξει τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, κάτι που σημαίνει πως μία ομάδα από κάθε γκρουπ θα προστεθεί σε κάθε όμιλο.

Το EuroBasket 2022 θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε τέσσερις χώρες: Τσεχία, Γεωργία, Γερμανία και Ιταλία. Κάθε διοργανώτρια θα έχει και μία συνεργάτιδα χώρα, για την τέλεση των αγώνων της 1ης φάσης. Ήδη η Γερμανία έχει ανακοινώσει τη Λιθουανία και η Τσεχία την Πολωνία.

Αυτές είναι οι ομάδες που θα βρίσκονται στο EuroBasket2022:

Ισραήλ, Ισπανία, Πολωνία, Ιταλία, Ρωσία, Εσθονία, Τσεχία, Λιθουανία, Βέλγιο, Κροατία, Ολλανδία, Τουρκία, Γεωργία, Σερβία, Φινλανδία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Μ.Βρετανία, Ελλάδα, Βοσνία, Βουλγαρία.

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Facebook

Περισσότερα από Εθνική Ομάδα