Βρείτε μας!

Basket League

ΕΣΑΚΕ: Η κίνηση των 12 ομάδων της Basket League, κατά του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός «σπάει» την κεντρική διαχείριση της Basket League, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την NOVA – Η ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και οι υπόλοιπες 11 ΚΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα δεν κάνουν κάτι τέτοιο δεκτό και όλα θα κριθούν στην αυριανή Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.

Το Queen68 σας είχε ενημερώσει από τις 12 Σεπτέμβρη ότι ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός, έχει συμφωνήσει με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τα φετινά του παιχνίδια στην Basket League.

Όπως είναι εύκολο λοιπόν να αντιληφθεί ο καθένας, η ΑΕΚ και οι υπόλοιπες ΚΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Basket League, δεν κάνουν κάτι τέτοιο δεκτό και στην αυριανή Γενική Συνέλευση… θα κριθούν όλα.

Στο τραπέζι έχει πέσει η ενεργοποίηση του καταστατικού αρχής, που από πέρσι προβλέπει την υποχρέωση όλων των ομάδων να σεβαστούν την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Από την άλλη πλευρά. ο σύλλογος του Πειραιά αναφέρει ότι: «Δεν ήμασταν παρόντες, δεν είχαμε ερωτηθεί, δεν δεσμευόμαστε από κάτι».

Άρα εξαρχής ο Ολυμπιακός με την επαναφορά του στην Α1, θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στις υπόλοιπες ομάδες, κοιτάζοντας την πάρτι του και το οικονομικό του συμφέρον.

Για την ιστορία, η συμφωνία με την NOVA είναι για περίπου 300.000 ευρώ παραπάνω, από ότι υπολογίζεται ότι θα έδινε η ΕΡΤ στους »ερυθρόλευκους».

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Basket League