Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Editorial: Μάκη, τελείωσέ τους !

Το γυαλί ράγισε και οι μάσκες έπεσαν αποκαλύπτοντας το άσχημο πρόσωπο των καρεκλοκένταυρων παραγόντων της ΕΟΚ. Η ΑΕΚ έχει και επίσημα “πόλεμο” μπροστά της και η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ήταν μόνο η αρχή…

Γεγονότα σαν τα χθεσινά πρέπει να γίνουν πλέον…συνήθεια και στην μπασκετική πραγματικότητα. Η ΑΕΚ μπορούσε ακόμα και με την διαιτητική “αλητεία” να πάρει το ματς, όμως πέραν της ήττας αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η ασέβεια που τελέστηκε στο πρόσωπο της ομάδας που έχει φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς Τίτλους της Ελλάδας.

Ας βάλουμε τα γεγονότα σε μία σειρά για τον κόσμο που ίσως δεν παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της Βασίλισσας.

Το χρονικό πριν το χθεσινό “χειρουργείο”

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, τοποθετήθηκε ανοιχτά πάνω στο θέμα της ηγεσίας της Ομοσπονδίας. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφέρει χαρακτηριστικά «Ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει τα μέγιστα, ήταν σπουδαίος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγει».

Όπως αποκαλύπτουν και άλλα διαδικτυακά μέσα η αντίδραση των διοικούντων της ΕΟΚ ήταν άμεση και μάλιστα σε υψηλούς τόνους. Πληροφορίες αναφέρουν οτι κλήθηκε ο Σταύρος Δουβής στα γραφεία της ομοσπονδίας και έγινε αποδέκτης ύβρεων για το πρόσωπο του Μάκη Αγγελόπουλου !

Η τιμωρία που ήρθε από τις μπασκετικές…”γκρανκάσες” 

Ασφαλώς η “δουλειά” δεν μπορούσε να τελειώσει απλά με έναν λεκτική επίθεση και επόμενο βήμα ήταν ο ορισμός των χθεσινών διαιτητών που εμφανώς είχαν εντεταλμένη υπηρεσία κατά της ΑΕΚ. Σαφώς κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως η Βάσω Τσαρούχα είναι εγνωσμένης αξίας διαιτητής και πανευρωπαϊκά καθώς σφυρίζει και Ευρωλίγκα.

Εδώ λοιπόν έρχεται το παρελθόν της για να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις στους δύσπιστους. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φώτο (κάτω από το κείμενο ) η εν λόγω διαιτητής έπαιζε το 2012-13 στον ΓΣ Περιστερίου και μάλιστα αναδείχθηκε και  MVP ! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να διαπιστώσουμε την προφανή έλλειψη αμεροληψίας που θα μπορούσε να έχει.

Μάλιστα απορίας άξιο είναι πως σε μία φάση στην οποία ο (τιμιότατος) Ξανθόπουλος έκανε φάουλ, σήκωσε το χέρι του παραδεχόμενος το φάουλ και οι διαιτητές είπαν να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας…Από εκεί και πέρα τί άλλο να πούμε;

Μάκη, “τέλειωσέ” τους !

Πλέον και οι τυφλοί…θα δουν την οργή του ηγέτη της ΑΕΚ ! Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εν μέσω κρίσης έχει επενδύσει τα εκατομμύριά του στο τοξικό περιβάλλον , εξυψώνοντας τον Ελληνικό αθλητισμό μέσω των ποικίλων δράσεών του γύρω από την ΑΕΚ ! Δράσεων που δεν περιορίζονται στον αθλητικό τομέα αλλά αγγίζουν ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα καθώς και καλλιτεχνικά !

Πλέον ο Πρόεδρος πέρασε στην αντεπίθεση με την χθεσινή ανακοίνωση. Τώρα μένει μόνο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να τους νικήσει, ακολουθώντας πιστά τις αρχές που ο ίδιος έχει θέσει.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή (την σημαντικότερη από όλες, νίκη) είναι να βρει συμπαραστάση από τον Λαό της Ένωσης ο οποίος χθες βοήθησε μεν με την παρουσία του, όμως πρέπει να δώσει ακόμα πιο βροντερό παρόν στο μέλλον.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Αρθρογραφία