Βρείτε μας!

Uncategorized

Δίπλα στην Βασίλισσα Πολιτεία και Περιφέρεια για το F8!

Την έμπρακτη στήριξή τους στην διεξαγωγή του Final 8 του Basketball Champions League στην Αθήνα θέλουν να δείξουν από την πλευρά τους Πολιτεία και Περιφέρεια, μετά τα δημοσιεύματα για πιθανή αλλαγή του τόπου της διοργάνωσης.

Το εγχείρημα του να στήσεις μια πετυχημένη διοργάνωση εν μέσω πανδημίας σίγουρα απαιτεί συστράτευση των πάντων. Στις τάξεις της ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως ο παράγοντας της παρουσίας του κόσμου είναι το μεγάλο «στοίχημα» της φετινής διοργάνωσης.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την (ραγδαία) αύξηση των κρουσμάτων, έχουν προξενήσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.Η FIBA ανοιχτά πλέον, δήλωσε έτοιμη να αναθέσει σε άλλη χώρα την διοργάνωση εάν δεν εφαρμοστεί το αρχικό πλάνο.

Η Βασίλισσα εκτός από την τεχνογνωσία που απέκτησε το 2018 από το άκρως επιτυχημένο Final 4 της Αθήνας χρειάζεται πλέον εμπράκτως κοντά της και την Πολιτεία ώστε να πετύχει κάτι που πολλοί το θεωρούν «ακατόρθωτο» δεδομένου του μεγάλου κόστους που έχει η διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί έστω και την ύστατη ώρα, καθώς η Περιφέρεια Αττικής κατόπιν προσωπικών ενεργειών από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη ξεκίνησε τις διαδικασίες για την έγκριση ενός ποσού 225.000 Ευρώ για να συμβάλει στα έξοδα του τουρνουά (από την στιγμή που δεν θα εκδοθούν εισιτήρια), θεωρώντας «εθνική υπόθεση» την φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού διεθνούς τουρνουά, η διεξαγωγή του οποίου στο ΟΑΚΑ, θα πιστοποιήσει ότι η Αθήνα είναι μία ασφαλής πόλης.

Να δώσει λάμψη ακόμα μεγαλύτερη στην χώρα μας και τον Σύλλογο που αγαπάμε εν μέσω μιας σκλήρής νέας πραγματικότητας.

Περιττό είναι να αναφέρουμε πως μια ενδεχόμενη τέτοια επιτυχία θα στείλει πολλαπλά μηνύματα σε…πολλούς και διάφορους αποδέκτες.

Facebook

Περισσότερα από Uncategorized