Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Δένει, αρέσει και συνεχίζει

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, όχι μόνο για να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο, αλλά για να… αρέσει και να βάλει ακόμα πιο στέρεες βάσεις. Γράφει η Μαρία Τσίχλα.

Τις χρονιές που πέρασαν η ΑΕΚ είχε σεζόν που είχαν ξεκινήσει καλύτερα από την φετινή, αλλά κατά τη δική μου άποψη η γενική εικόνα της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή, όσο τη σεζόν που διανύουμε.

Η ομάδα φέτος δείχνει μεγάλη σοβαρότητα, την ίδια στιγμή που με την απόδοσή τους οι παίκτες αποδεικνύουν ότι γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και δίνεται βάση στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα υπήρξαν αγώνες στους οποίους δεν εντυπωσιαστήκαμε με αυτό που είδαμε, αλλά κατά γενική ομολογία φέτος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στη διάθεσή του ένα πολύ καλό σύνολο παικτών, τους οποίους προσπαθεί να κάνει αγώνα με τον αγώνα καλύτερους.

Η παρουσία του Ματσιούλις (αρχικά) και η προσθήκη του Ζήση παίζουν σημαντικό ρόλο χωρίς καμία αμφιβολία, ενώ το γεγονός ότι κατά κύριο λόγο δεν έγιναν πολλές αλλαγές ξένων, δείχνει τις σωστές αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με τις μεταγραφές.

Βέβαια, εκτός από όλα αυτά για εμένα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι η βελτίωση του Ρογκαβόπουλου, ο οποίος παίρνει χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχει βγει μπροστά και έχει βοηθήσει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μια επιβεβαίωση της σωστής δουλειάς, αλλά σίγουρα δεν είναι τα πάντα. Πρόκειται για έναν τίτλο που ήρθε να προστεθεί σε αυτούς που ήδη είχε κατακτήσει η ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια με τον Αγγελόπουλο στην προεδρία και δίνει ώθηση τους παίκτες για τη συνέχεια.

Πλέον, άπαντες πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο πρωτάθλημα, καθώς ο πήχης μπαίνει σταδιακά ψηλότερα.

Τέλος, την Τετάρτη κόντρα στο Ρέθυμνο ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα και δείξει στους παίκτες ότι είτε σε εύκολα, είτε σε δύσκολα ματς θα είναι εκεί, ενώ μια εβδομάδα αργότερα έρχεται μια Κιτρινόμαυρη Τετάρτη με ποδόσφαιρο (αρχικά) και μπάσκετ στη συνέχεια, όπου κανείς δεν θα πρέπει να έχει δικαιολογία να λείπει.

Facebook

Περισσότερα από Αρθρογραφία