Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή που όλοι μας πρέπει να είμαστε εκεί, ώστε… επιτέλους να δείξουμε και την μπασκετική μας αγάπη, σε αυτή την ομάδα που φέτος μας πρόσφερε μεγάλες στιγμές.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί εξ αρχής. Η ΑΕΚ έκλεισε θέση στο Φάιναλ Φορ και αυτός το έφερε στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ώστε να ικανοποιήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά μια μεγάλη διοργάνωση και παράλληλα να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας.

Πώς είναι λοιπόν δυνατό εσύ και εμείς να μην είμαστε μαζί σε αυτό το μεγάλο ραντεβού; Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή 4 Μαϊου με τους ημιτελικούς και συνεχίζονται την Κυριακή 6 Μαΐου με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

Αλλά για να κάνουμε και φόκους στην ΑΕΚ, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 21.30 την Μούρθια (στις 18.30 θα γίνει το Λούντβιγκσμπουρκ – Μονακό), ενώ την ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα πάρει θα παίξει στον μικρό ή τον μεγάλο τελικό την Κυριακή.

Η Βασίλισσα μας χρειάζεται όλους! Και όταν λέω όλους εννοώ ΟΛΟΥΣ. Νέους, παιδιά, γέρους! Όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα ανεξαρτήτως εάν προτιμούν το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ. Το γεγονός και μόνο ότι η ΑΕΚ επιστρέφει σε ένα σπουδαίο Ευρωπαϊκό Φάιναλ Φορ την ίδια στιγμή που αυτό γίνεται στην Ελλάδα είναι αρκετά για να πείσουν τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ του.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε κάτι… Αυτή είναι η χρόνια του Δικέφαλου. Η χρονιά που όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η χρονιά των ανατροπών. Των στιγμών που είπες ῾῾χάσαμε᾽῾ ή ῾῾αποκλειστήκαμε῾῾ και ένα χέρι ή ένα πόδι εμφανίστηκε εξ᾽ ουρανού και έκανε το θαύμα του. Πως αυτή τη χρονιά με όλα όσα βιώνουμε θα ανεχτούμε το γήπεδο να μην είναι γεμάτο στο 100%;

Η αλήθεια είναι ότι ήδη τα εισιτήρια των 50 ευρώ έχουν εξαντληθεί και απομένουν μόλις 3000 εισιτήρια για το sold out , κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει σκοπό να βρίσκεται δίπλα στους παίκτες του Σάκοτα. Αλλά, πρέπει να εξαντληθούν και αυτά τα λίγα που έχουν απομείνει. Καλώς η κακώς όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και αυτοί οι οπαδοί που μπορούν να δώσουν περισσότερα από 50 ευρώ για τέσσερις αγώνες.

Αν και να σας πω την αλήθεια, είναι μια από τις ελάχιστες φορές που είμαι άκρως αισιόδοξη. Αρχικά για ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και κατά δεύτερον για ένα ακόμα τρόπαιο. Είπαμε, φέτος είναι χρόνια μας.

ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο και στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Μέσα σε πέντε χρόνια έπεσε από την Σούπερ Λίγκα στην Γ Εθνική, ανέβηκε, κατέκτησε το Κύπελλο, ήταν εκεί και σε δεύτερο τελικό που όλοι θυμόμαστε πως ηττήθηκε, ενώ έχασε και μια πρόκριση από τον Ολυμπιακό με γκολ χέρι, ενώ εκείνη αγωνιζόταν στην Β᾽Εθνική. Φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ήταν άκρως ανταγωνιστικό και έχει παράλληλα μια θέση για τον τελικό Κυπέλλου. Και το σημαντικότερο, αυτό το… θαύμα που ξεκινάει να χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που τα όνειρά μας θα ξεκινήσουν να παίρνουν ξανά σάρκα και οστά.

ΥΓ: Το είπα ξανά ότι φέτος είναι η χρονιά μας ε;

Λίγα λόγια για την Μαρία

Δέκα από τα τριάντα χρόνια της ζωής της στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν είναι λίγα. Της έγινε καθημερινότητα, εκτός από αγάπη. Πλέον η δημοσιογραφική της στέγη είναι η «Δημοκρατία», όπου προφανώς ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά της και με κάτι δικό της «www.netsport.gr», με όση περισσότερη αντικειμενικότητα μπορεί. Επειδή όμως αυτό της είναι δύσκολο, μπήκε και στην ομάδα του QUEEN68.gr, ώστε να γράφει με την καρδιά της, για την μια και μοναδική Βασίλισσα, την ΑΕΚ.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Αρθρογραφία