Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Χρυσικόπουλος: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στο Match Programme της ΚΑΕ ΑΕΚ και μίλησε για την ομάδα, τον εαυτό του και επίσης αποκάλυψε και κάποιες άγνωστες πτυχές του.

Αναλυτικά:

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, είπε: «Σίγουρα, τα αποτελέσματα που έχουμε από την έναρξη της περιόδου δεν αντικατοπτρίζουν την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, η αρχή μας είναι μεν απαράδεκτη, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα».

Για την δική του απόδοση, σχολίασε: «Νιώθω ότι σιγά σιγά, με σκληρή δουλειά, θα ανεβαίνει και η δική μου απόδοση, όπως και όλης της ομάδας».

Για το αν είναι ρεαλιστικός στόχος η παρουσία της ΑΕΚ στο Final 4, τόνισε: «Την χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το BCL, πέρασε στο Final 4 την τελευταία στιγμή. Έχουμε μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής και πολύ δρόμο μπροστά μας. Όλα είναι ανοιχτά».

Για το αν θυμάται ότι το 2008 η FIBA τον χαρακτήρισε «Spiderman»: «Ναι, φυσικά. Λόγω των άκρων μου».

Για το όνομά του, Λίνος, και αν γιορτάζει του Αγίου Λίνου (05/11) ή του Αγίου Σπυρίδωνα (12/12), όπως όλη η Κέρκυρα, από την οποία κατάγεται, δήλωσε: «Το κανονικό μου όνομα είναι Σπύρος. Το Λίνος ήταν η… καψούρα του πατέρα μου. Έτσι με φώναζε από μικρό, με αποτέλεσμα να γιορτάζω και του Αγίου Λίνου και του Αγίου Σπυρίδωνα».

Για το πόσα τατουάζ έχει πάνω του και τι συμβολίζουν αυτά, πρόσθεσε: «Έχω περίπου 20 τατουάζ αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και παραπάνω. Κάποια συμβολίζουν πράγματα, κάποια όχι. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Για την δυσκολία του ματς με την Άντβερπ, συμπλήρωσε: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Άντβερπ, πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να κερδίσουμε. Χωρίς καμία έκπτωση».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ, κατέληξε: «Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας, ότι κανείς δεν στεναχωριέται περισσότερο από εμάς. Θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά, για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ