Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της η ΑΕΚ!

H AEK μέσα σε διάστημα έξι ημερών, δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια για την συνέχεια στις εγχώριες και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη αύριο (13/12 – 19:00), για το πρωτάθλημα της Basket League, ενώ πέντε μέρες αργότερα (18/12 – 21:30) υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο ντέρμπι του ομίλου για την κανονική φάση του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της σε αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια. Στην ΑΕΚ, όλοι περιμένουν την παρουσία του κόσμου και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, οι παίκτες της Βασίλισσας και η υπόλοιποι αποστολή της ομάδας, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υπέροχη ατμόσφαιρα στο «Palais des Sports de Pau», στο Πο της Γαλλίας.

Να σημειωθεί ότι στο ματς της, Τετάρτης 18 Δεκέμβρη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί της Ισραηλίνης ομάδας, με το νούμερο των οπαδών που θα έρθουν στην Ελλάδα, κάνει λόγο για περίπου 300.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ κοντά στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΕΚ!

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ