Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Αβέβαιο το μέλλον του Ρογκαβόπουλου – Πιέσεις από το περιβάλλον του αθλητή

Φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην μπασκετική «πιάτσα» για την κίνηση του νεαρού Νίκου Ρογκαβόπουλου να «κρεμάσει» την ομάδα του, ενόψει του δύσκολου αγώνα της Βασίλισσας απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ.

Όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έχει τεθεί εκτός ΑΕΚ, μετά το εξώδικο και την άρνηση του να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιποι ομάδα.

Το εξώδικο και οι λόγοι που ο Ρογκαβόπουλος δεν προπονήθηκε, αναφέρουν ότι είναι κάποιες οφειλές από την εφετινή αλλά και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, όπως επίσης και ο λίγος χρόνος συμμετοχής του στο ροτέισον της ΑΕΚ.

Την ενέργεια του Έλληνα διεθνή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πριν τον κρίσιμο «τελικό» με την Τουρκ Τέλεκομ στην Τουρκία, κάποιοι την αποδίδουν σε πιέσεις που δέχεται ο ίδιος ο αθλητής από το περιβάλλον του και πως πιθανή ανισορροπία στις σχέσεις του με την διοίκηση της ΑΕΚ θα προκαλούσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, τόσο από τις μεγάλες στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Να τονίσουμε ότι ο «Ρόγκα» έχει συμβόλαιο με την Βασίλισσα έως το 2023.

Τι απαντάει η πλευρά του αθλητή

Από την πλευρά του παίκτη, ο εκπρόσωπος του, Μάριος Ολύμπιος αναφέρει: «Η εξώδικος επιστολή που αποστείλαμε στην ΑΕΚ έχει ως μοναδικό σκοπό να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του πελάτη μας και να ζητήσουμε για πολλοστή φορά από τον σύλλογο να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του ως προς τον παίκτη του. Επομένως δεν κάναμε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την εξάσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η διοίκηση της ομάδας δεν υλοποιεί τα όσα προβλέπει το συμβόλαιο του Νίκου Ρογκαβόπουλου, όσον αφορά στα οφειλόμενα και παρ’ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε καταγγείλει για να αποκτήσει ο αθλητής την ελευθερία του, δεν το κάναμε και επιλέξαμε τον “δρόμο” της υπομονής, του σεβασμού, της καλής πίστης και του διαλόγου! Αυτά ως προς αποκατάσταση της αλήθειας και περιμένοντας την ανταπόκριση ΑΕΚ στο αίτημά μας»

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ