Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Αποφασίζεται το μέλλον του Τσάλμερς!

Το μέλλον του Μάριο Τσάλμερς στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ είναι στον «αέρα», αλλά ο Αμερικάνος προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και να βοηθήσει την Ένωση να πετύχει τους φετινούς της, στόχους.

Όλα έδειχναν ότι ο Μάριο Τσάλμερς θα αποτελούσε παρελθόν από την ΑΕΚ, αλλά με τις τελευταίες του εμφανίσεις η ομάδα το ξανά σκέφτεται. Ο Αμερικάνος, έμπειρος γκαρντ δυσκολεύτηκε και δυσκολεύεται ακόμα να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ΑΕΚ και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ στις ευκαιρίες που είχε πάρει δεν έδειξε θετικά βήματα.

Αυτό, κάπως άλλαξε στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ένωσης σε Πολωνία και Γαλλία, όπου ο Τσάλμερς έδειξε ότι ακόμα έχει πρόβλημα προσαρμογής, αλλά δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα που θέλει.

Για αυτό το λόγο, είναι υπό σκέψη στην ΑΕΚ το μέλλον του Αμερικανού.

Ωστόσο, ο δις πρωταθλητής NBA και κάτοχος του τροπαίου του Basketball Champions League, αυτήν την ώρα βρίσκεται στο παρκέ του ΟΑΚΑ και κάνει ατομική προπόνηση. Θετικό είναι ότι ο Αμερικάνος, θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να παραμείνει στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάριο Τσάλμερς, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού ο Ρέι γύρισε και τον αντικατέστησε. Μάλιστα, από την αρχή που ήρθε στην Ελλάδα, η θέση που προοριζόταν ήταν για το BCL, την διοργάνωση της FIBA.

Η παραμονή του στην ΑΕΚ θα κριθεί, μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, απόψε στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ