Βρείτε μας!

ΑΕΚ

Από «τελειωμένος»… βασικό γρανάζι της ομάδας!

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δηλώνει παρών και δείχνει ότι είναι παίκτης που συμβάλει σημαντικά στα αποτελέσματα της ΑΕΚ, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Το Queen68 σας παρουσιάζει την έχει κάνει ο Γιαννόπουλςο με την φανέλα της Ένωσης, τον τελευταίο καιρό.

Φήμες υπήρχαν ότι ο Χάρης Γιαννόπουλος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά έδωσε την νίκη με την MVP εμφάνιση του στην Πολωνία, κόντρα στην Άνβιλ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Γιαννόπουλου είναι το σουτ του, αλλά από την μέρα που ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, δείχνει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Ο Έλληνας φόργουορντ στην Πολωνία, είχε 12 πόντους με 4/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και συμπλήρωσε 17 μονάδες στο ranking.

Αυτή η εμφάνιση δεν ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη, αφού ο Γιαννόπουλος τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δίνει συνολικά πολλές λύσεις στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, προερχόμενος από τον πάγκο.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Basket League, ο Έλληνας μπομπέρ σημείωσε 17 πόντους κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ κόντρα στο Λαύριο σημείωσε 15 πόντους. Το ποσοστό του Γιαννόπουλου από την γραμμή των τριών πόντων είναι στο 43,7%, δηλαδή, 14/32 τρίποντα.

Πέρα όμως από το επιθετικό κομμάτι, ο Γιαννόπουλος έχει βελτιώσει την άμυνα του και συνεισφέρει σημαντικά και σε αυτό το κομμάτι. Μάλιστα στις τελευταίες του εμφανίσεις, είναι από τους καλύτερους παίκτες στο αμυντικό κομμάτι, μαζί με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε, ότι από εκεί που γινόταν κουβέντα σχετικά με το μέλλον του Χάρη Γιαννόπουλου, αυτή την στιγμή δείχνει βασικό γρανάζι της ομάδας. Όσοι γνωρίζουν από κοντά τον Έλληνα φόργουορντ θα ξέρουν σίγουρα ότι είναι άνθρωπος που δεν κοιτάει το τι γράφεται για τον εαυτό του και επικεντρώνεται πάντα μέσα στο παρκέ.

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από ΑΕΚ