Βρείτε μας!

Διεθνή

Απέτυχε να διοργανώσει με κόσμο το F4 της Κολωνίας η Euroleague

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης οι τέσσερις φιναλίστ της Euroleague, όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/4) η διοργανώτρια Αρχή.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«To Final 4 της Euroleague στην Κολωνία θα γίνει χωρίς κόσμο. Η Euroleague Basketball οφείλει να ανακοινώσει πως εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού και σε συνεργασια με τις συστάσεις των Γερμανικών Αρχών, αποφάσισε πως θα διοργανώσει το Final 4 χωρίς κόσμο.

Η απόφαση πάρθηκε παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος μετά την περσινή σεζόν που ακυρώθηκε και σκεπτόμενη εναλλακτικά σενάρια και επιλογές που θα επέτρεπαν ορισμένους οπαδούς και θα διασφαλιζόταν η υγεία και η ασφάλεια.

Έτσι επειδή η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων και των συμμετεχόντων παραμένουν βασική ανησυχία μας, το Final 4 θα περιοριστεί μόνο στην παρουσία των ανθρώπων των ομάδων, του προσωπικού του γηπέδου και των διαπιστευμένων media εξαιτίας των πρωτοκόλλων υγιεινής.

Η Euroleague θα παρέχει επίσης τις ίδιες υπηρεσίες σε όλους τους δημοσιογράφους, δηλαδή και σε εκείνους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην Κολωνία λόγω της πανδημίας.

Επίσης η Euroleague Basketball δουλεύει για να φέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε όλους τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του Final 4 στη Lanxess Arena της Κολωνίας (28 και 30 Μάη).

Η Euroleague θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς για την υπομονή και την αφοσίωση τους σε μια τέτοια σεζόν, κάτω από αυτές τις περιστάσεις και ανυπομονεί να έρθει η μέρα που όλοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα παιχνίδια από κοντά, σε γήπεδα σε όλη την Ευρώπη.

Με στόχο να φέρουμε το Final 4 στους οπαδούς στα σπίτια τους, η Euroleague θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες μια σειρά από πρωτοποριακά projects και περιεχόμενο που θα επικεντρώνεται στις ψηφιακές πλατφόρμες, για να δώσουμε στους οπαδούς μας αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια, με στόχο να βάλουμε τους οπαδούς πιο κοντά από ποτέ στους παίκτες και τις ομάδες, κατά την διάρκεια των πιο σημαντικών στιγμών στο Final 4.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  1. Παραγκωνισμένος ξανά ο Μωραΐτης, φάνηκε το πρόβλημα δημιουργίας
  2. Ενθουσίασε η δυναμική επιστροφή του Γκίκα
  3. Και τώρα… ΠΑΟΚ

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Instagram

Facebook

Περισσότερα από Διεθνή