Βρείτε μας!

ΑΕΚ

«Απέχει πολύ απ’ την ανανέωση του με την ΑΕΚ ο Ματσιούλις»

Ο Γιόνας Ματσιούλις, σύμφωνα με πηγές από την Λιθουανία, δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Ο 35χρονος, Γιόνας Ματσιούλις ολοκληρώνει το διετές συμβόλαιο του με την Βασίλισσα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την χώρα του, δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, από την Λιθουανία, ο Ματσιούλις και η Ένωση απέχουν αρκετά από την ανανέωση

Αναλυτικά:

«Παρά τα κάποια ρεπορτάζ στην Ελλάδα, ο Γιόνας Ματσιούλις απέχει πολύ από το να πλησιάζει στην ανανέωση του με την ΑΕΚ όπως λένε οι πηγές. Ο Ματσιούλις κρατάει ανοικτές τις επιλογές του για την επόμενη περίοδο της “free agency”, δηλαδή το καλοκαίρι»

Από την άλλη πλευρά, η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει έκφραση το ενδιαφέρον της για ανανέωση συμβολαίου του Γιόνας Ματσιούλις αλλά μέχρι εκεί, αφού οι επίσημες συζητήσεις δεν έχει αρχίσει.

Πάντως, αυτονόητο είναι ότι η Βασίλισσα θα κάνει το βήμα για να κρατήσει τον ταύρο της, στο ρόστερ και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ματσιούλις είχε φέτος 9.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ στο BCL, βοηθώντας την ΑΕΚ να φτάσει ως την οκτάδα και να διεκδικεί τον τίτλο για δεύτερη φορά, στο φάιναλ-8 που θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου.

Facebook

Περισσότερα από ΑΕΚ