Βρείτε μας!

Αρθρογραφία

Ακούει κανείς;

Η ΑΕΚ ουρλιάζει για βοήθεια! Ακούει κανείς; Βλέπει; Κατανοεί; Δεν γίνεται η ομάδα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα και όλα να κυλούν ομαλά! Γράφει η Μαρία Τσίχλα.

Ακόμα μια ήττα ήρθε να προστεθεί στην κακή συγκομιδή που έχει η Ένωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, μια ήττα που μπορεί να προκύψει μετά από μια καλή εμφάνιση και απλά μια κακή στιγμή μπορεί να δικαιολογηθεί. Στην περίπτωσή μας όμως οι στιγμές είναι μόνο κακές και οι ήττες πολλές.

Τόσο καιρό βλέπουμε μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Παίκτες που δεν αποτελούν ένα σύνολο, αλλά δείχνουν να αγωνίζονται ως μονάδες προσπαθώντας να… βρεθούν έστω και για λίγο μέσα στο γήπεδο. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εκείνοι είναι οι τελευταία που ευθύνονται για αυτή την εικόνα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, τα ban εμφανίζονται, χάνονται για λίγο και στη συνέχεια πολλαπλασιάζονται, κάτι που δείχνει όλα τα κενά και όλες τις τρύπες που έχει αφήσει η ομάδα από το παρελθόν της.

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα μοναδικό τάβλι σκαλισμένο με τον δικέφαλο αετό (photos)

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να λάβουν σωστές αποφάσεις και η εικόνα να αλλάξει άμεσα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θέλουμε να πάμε για πρωτάθλημα, απλά ίσως θα πρέπει οι στόχοι της φετινής σεζόν να γίνουν πιο ρεαλιστικοί, η ομάδα να στελεχωθεί με ανθρώπους που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και επιτέλους να δούμε εντός παρκέ μια ΟΜΑΔΑ.

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ένα, η ᾽αδιαφορία᾽ του κόσμου και το πόσο δείχνει να έχει αποδεχθεί πλέον μια ´άρρωστη᾽ εικόνα. Υπό άλλες συνθήκες η ήττα από τον Κολοσσό, σε συνδυασμό πάντα με όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα, θα έφερνε αντιδράσεις. Όχι κάτι τραγικό, αλλά μουρμούρα στην κερκίδα, μερικές αποδοκιμασίες, κάτι που θα έδειχνε ότι ο κόσμος από κάτι ενοχλείται (και θα είχε δίκιο). Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν έγινε τίποτα από αυτά, με τον κόσμο να δείχνει ᾽συμβιβασμένος᾽ με όλη αυτή την κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι ακόμα και έτσι θα συνεχίζει να πηγαίνει στο γήπεδο, ευελπιστώντας να δει κάτι καλύτερο.

Κλικ για σχολιασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Αρθρογραφία