Βρείτε μας!

Basket League

Αγγέλου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, με την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, μίλησε στην συνέντευξη τύπου και τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να μείνει στην κατηγορία και θα το προσπαθήσει.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Μπορούμε να δούμε το παιχνίδι με δύο ζευγάρια γυαλιά. Αυτά της προσπάθειας και τα γυαλιά του θυμού, τι έγινε στο πρώτο μέρος. Νομίζω πως οι αναλύσεις, δεν μας ωφελούν σε τίποτα. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι κατοχών και επίσης αν αυτός που έχει τις κατοχές, έχει την ποιότητα και την εμπειρία να τις διαχειριστεί. Ξέραμε πως έχει δύο δημιουργούς και σποτ παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί πουθενά. Δεν ελέγχαμε τίποτα. Ούτε τον ψηλό ούτε το μακρινό σουτ. Κάναμε και πολλά λάθη. Είχαμε δέκα κατοχές λιγότερες.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στις δύο κατοχές. Η ΑΕΚ έβαλε 2/2 σουτ και εμείς 0/2. Προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σήμερα. Η ομάδα δείχνει αγωνιστικότητα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον κόσμο. Έρχεται ο κόσμος, ενθαρρύνει την ομάδα. Κυνηγάμε στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια, αυτό που φαντάζει δύσκολο, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους υπόλοιπους. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».

 

Μάθε τα πάντα για την Βασίλισσα!

Κάνε like στη σελίδα του Queen68 στο Facebook

Ακολούθησε το Queen68 στο Twitter

Ακολούθησε το Queen68 στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Queen68 στο Youtube

 

Instagram

Facebook

BLOGGERS

Περισσότερα από Basket League